Sale!
 

Антисмог Водороден Генератор Б1

700.00лв.

Антисмог Водороден Генератор Б1 изчиства изгорелите газове при автомобили без DPF. Вдига мощността и позволява икономия на гориво.

Код: HHOFR-B1 Категория:
 

Описание

Антисмог Водороден Генератор Б1

Антисмог Водороден Генератор Б1 изчиства изгорелите газове при автомобили без DPF. Позволява икономия на гориво. Повишава мощността на двигателя.

Ние се борим за чиста природа. Бихме желали всеки българин да постави на автомобила си Водороден генератор с който да намали разхода на гориво и да подобри екологичните показатели на автомобила си. Затова разработихме най-иновативния и най-евтиния  HHO генератор продаван в Европа.

От 12 юли бяха завишени драстично еконормите за автомобилите произведени след 2007 – 2009 г. Преминаването на ГТП вече е проблем и особенно за тези които са премахнали DPF  или катализатор. Водороден Генератор АНТИСМОГ Б1 замества успешно скъпите DPF и ктализатор срещу до 10 пъти по ниска цена. Вижте измервания на газовете на автомобил с отстранен DPF в ГТП пункт:

Водороден Генератор Антисмог Б1 е разработен по проект проведен съвместно от Водородни технологии ЕООД България и N.E.T. SAS Франция по проект АНТИСМОГ проведен с Общината на гр. Париж, Франция, за опазване на чистотата на въздуха. Апаратите Антисмог Б1 работят в много превозни средства в цяла ЕВРОПА.

Генератор Б1 е ново поколение водороден генератор. Водородната клетка / електролизера е много ефективна. Това позволява производството на максимално количество водородо кислороден газ / Газ на Браун с разход на  минимаплно количество енергия.

Комплекта на  Водородния генератор включва:
1. Универсална водородна клетка
2. Микропроцесорен PWM контролер.

3.Воден филтър/разширителен съд/воден затвор

4. Електронен нивомер за електролита – вграден в контролера

5. Реле – 20 А вградено в контролера

6. Силиконов, високотемпературен Маркуч 1,5 м.
7. Кабел 1,5 кв. – черен/червен – 1,5 м.
8. Кабел 2х0,35 кв – 1,5 м.
9. КОН – 0,035 кг
10. Скоба ф70 мм. – 2 бр
11. Скоба ф50 мм. – 1 бр.
Всики компоненти от четвърта до единадесета позиция са инсталирани предварително. От монтиращия Водородния генератор се иска да прикрепи добре компонентите към автомобила и да включи буксите. 

Водородния генератор се доставя с електролит KOH на кристали. Той се разтваря във дистилирана вода и се налива във електролизера / водородната клетка.

След това по време на експлоатация се долива само дистилирана вода. През зимния период и във водния филтър трябва да се зарежда електролит с концентрция над 10% за да се избегне замръзване.

От тук може да изтеглите инструкция за монтаж на генератора: кликни и изтегли …

Допълнителна информация

Тегло25 kg